Minden bőr ülőgarnitúra kézzel készül, így a végeredmény utánozhatatlan és egyedülálló lesz minden tekintetben. A minőség és egyediség iránti rajongásunkat jól mutatja, hogy a legjobb minőségű, Olaszországból származó valódi bútorbőrökkel és szövetekkel dolgozunk. Óriási bútorbőr készlettel rendelkezünk így garantáltan megtalálhatja az Önnek legtetszetősebb darabot, amelyből elkészíttetné egyedi bőr ülőgarnitúráját. Az egyedi tervezésű ülőgarnitúrákon kívül rengeteg exkluzív bőrbútort találhat kínálatunkban, amelyek szintén magas minőséget képviselnek, jóval megfizethetőbb árakon, mint a külföldön készített bőr ülőgarnitúrák esetében.

Vállalkozásunk a nyertes pályázat segítségével kapacitásbővítő beruházási projektet valósított meg a Kft. telephelyén. Az elmúlt évek eredményeinek következménye volt, hogy a gyártásunkat szolgáló technikai háttér is magasabb igénybevételnek volt kitéve.

Vallom, hogy megfelelő eszközök és gyártási környezet mellett kizárólag jól felkészült és megbecsült munkatársakkal lehet hosszútávon sikereket elérni.

Egy mosolyért...